Andre kosttilskudd

Ling Flytende – raske resultater og umiddelbar språklæring

Åtte fremmedspråk og en form for læring. Det er umulig? Ling Fluent indikerer at det er mest å skaffe seg. Og på kort tid!

 

 

Ideen om Ling Fluent er utrolig enkelt: bare åpne programmet og velg deretter den hvis læring vi ønsker å initiere fra listen over tilgjengelige språk. Søknaden viser spontant utvalgte utvalg av nye ord, som er gruppert i intuitive grupper som helse, arbeid, familie, forbedring av universell læring. Og da trenger du bare å handle sammen med tipsene på skjermen – forstå de neste ordene, lære deres mål i direkte setninger og endelig lære om deres polske betydning.

Ling Fluent, en ekspertvitenskapsstrategi som er organisert av eksperter, er en effektiv og ekstremt enkel måte å skaffe seg et godt ordforråd på et fremmed språk, og takket være det er det enkelt og enkelt å kommunisere med det på feriereiser eller i løpet av utenlandsperioden arbeid. Viktig, metoden fungerer på lyttere i alle aldre; det spiller ingen rolle om du bare begynner å lære et bestemt språk, eller hvis du allerede har behandlet det – veien er allsidig, så den er så effektiv for selv folk som studerer i en avansert alder. Bruken av en elektronisk e-læringsplattform har også innvirkning på effektiviteten av teknikken, fordi lære nye ord blir svært interessant, interessant og diversifisert. I tillegg kan du overvåke statusen til dine egne kompetanser og fremskritt med jevne mellomrom, og ved å gjenta øvelser, konsolidere nye ord effektivt og lære å bruke dem i normal mellommenneskelig kommunikasjon.

Ekspertuttalelse

I nesten tjue år er jeg lektorker av engelsk og fransk. Jeg jobbet i skolene og ga veiledning, ser seriøst på språkkunnskapene til polakker i alle aldre. Og disse er ekstraordinære, men ofte mangler de en skikkelig lærer eller en effektiv teknikk for å lære og bevare den tilegnede kunnskapen. Når Ling Fluent-metoden dukket opp på markedet, bekreftet jeg det umiddelbart og umiddelbart la merke til at det var det jeg og mine studenter forventet. Spesielt at det er et skjema som støttes på e-læring, som lærer i en klar og samtidig ekstremt intuitiv. Ling Fluent lar deg lære opptil åtte fremmedspråk, fordi du lærer de samme hjernegruppene som brukes av ungdomsbarn og er veldig aktive på den tiden. Takket være dette husker vi ord og uttrykk mye tidligere, det er også lettere å huske dem.

Hvor kommer effektiviteten fra?

Imidlertid er absolutt treffet som jeg beundrer som en ekspert i språkopplæring form og metode for læring som brukes. Først lærer du det samme ukjente konseptet, lærer det senere i setningen og endelig søker etter oversettelsene, blir vi vant til det mye raskere og mer effektivt enn om vi gjorde det i en annen kronologi. Denne form for vitenskap gir mulighet for en mer fordelaktig bruk av sinnet og intensiverer prosessen med å mestre nye ord. Når jeg lærer fremmedspråk, legger jeg merke til å utvide vokabularområdet i hovedordren, og bare i det neste for å lære den detaljerte grammatikken. Ling Fluent er basert nettopp på denne verdien, slik at du kan lese en utrolig mengde utenlandske ord, sette dem godt i setninger og bruke dem i riktig sammenheng. Og det er mye viktigere i typisk språkkommunikasjon. Derfor anbefaler jeg denne teknikken og programmet som en effektiv og effektiv enhet for å lære ukjente språk, noe som i utgangspunktet gir gode resultater på en veldig kort tid.

Kunder mening

Jacek 22 år

Gjennom skolene har jeg ikke lært språk så nøyaktig som med Ling Fluent

Mirek 41lat

Jeg måtte lære engelsk raskt fordi jeg skulle til utlandet. Ling Fluent hjalp meg med å oppnå dette på kort tid

Iza 28 år gammel

Det fungerer. Vi trekker fra denne teknikken med en partner, og vi gjør begge ekspress fremgang!

Beata 31y.o.

Jeg anbefaler! Jeg lærer det tredje språket så godt, og jeg kommer uten problemer.

Karol 18y.o.

Utmerket forberedelse til Matura-eksamen, gjennomtenkte øvelser og funksjonell programstøtte.

Przemysław 55 år gammel

Jeg var skeptisk fordi jeg lærte språk i min alder? Men Ling Fluent virkelig jobbet!